Nieuws

08.04.2023

Een digitale administratie: voordelen en aanpak

Lees meer

04.04.2023

Starten als meewerkende partner of echtgenoot? Dit moet u weten

Lees meer

02.04.2023

Elektronisch factureren: stand van zaken in 5 vragen en antwoorden

Lees meer

Welkom

Accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele is een accountantskantoor met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in boekhoudkundige en fiscale zaken. Ons kantoor heeft een team van medewerkers die  reeds meerder jaren een vaste waarde zijn voor ons kantoor.   Samen begeleiden wij onze klanten in administratieve, boekhoudkundige en fiscale zaken en dit met een professionele en persoonlijke aanpak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren bieden wij uw onderneming een reële meerwaarde en zijn wij uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en overige financiële materies.

Bovendien hebben wij ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten: advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, sociaal secretariaten en sociaal verzekeringsfondsen waar wij kunnen op rekenen om samen met hen diverse opdrachten voor onze klanten tot een goed eind te brengen.

 Bekijk onze diensten, nuttige links en fiscaal nieuws.

 U kan gebruik maken van de KMO-Portefeuille voor adviesverlening. Ons kantoor is geregistreerd dienstverlening bij de KMO-Portefeuille onder het nummer DV.A227995.