Nieuws

17.01.2023

Bent u mee met de nieuwe autofiscaliteit die vanaf 2023 uit de startblokken schiet?

Lees meer

08.01.2023

Een offerte opstellen: dit moet u zeker vermelden

Lees meer

25.10.2022

Onderhoudsuitkeringen: teveel betalen is ook niet goed

Lees meer

Welkom

Accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele is een accountantskantoor met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in boekhoudkundige en fiscale zaken. Ons kantoor heeft een team van medewerkers die  reeds meerder jaren een vaste waarde zijn voor ons kantoor.   Samen begeleiden wij onze klanten in administratieve, boekhoudkundige en fiscale zaken en dit met een professionele en persoonlijke aanpak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren bieden wij uw onderneming een reële meerwaarde en zijn wij uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en overige financiële materies.

Bovendien hebben wij ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten: advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, sociaal secretariaten en sociaal verzekeringsfondsen waar wij kunnen op rekenen om samen met hen diverse opdrachten voor onze klanten tot een goed eind te brengen.

 Bekijk onze diensten, nuttige links en fiscaal nieuws.

 U kan gebruik maken van de KMO-Portefeuille voor adviesverlening. Ons kantoor is geregistreerd dienstverlening bij de KMO-Portefeuille onder het nummer DV.A227995.