Nieuws

22.10.2020

Overdracht van niet volgestorte aandelen: op wie rust de volstortingsplicht?

Lees meer

04.10.2020

Wat is het belastingstelsel van het crisis-overbruggingsrecht?

Lees meer

01.10.2020

Crisis-overbruggingsrecht voor zelfstandigen verlengd tot eind 2020

Lees meer

Welkom

Accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele is een accountantskantoor met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in boekhoudkundige en fiscale zaken. Ons kantoor heeft een team van medewerkers die  reeds meerder jaren een vaste waarde zijn voor ons kantoor.   Samen begeleiden wij onze klanten in administratieve, boekhoudkundige en fiscale zaken en dit met een professionele en persoonlijke aanpak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren bieden wij uw onderneming een reële meerwaarde en zijn wij uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en overige financiële materies.

Bovendien hebben wij ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten: advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, sociaal secretariaten en sociaal verzekeringsfondsen waar wij kunnen op rekenen om samen met hen diverse opdrachten voor onze klanten tot een goed eind te brengen.

 Bekijk onze diensten, nuttige links en fiscaal nieuws.

 U kan gebruik maken van de KMO-Portefeuille voor adviesverlening. Ons kantoor is geregistreerd dienstverlening bij de KMO-Portefeuille onder het nummer DV.A227995.