Nieuws

25.10.2019

Valse hybrides: waarmee moet u vergelijken?

Lees meer

15.10.2019

Een BV zonder maatschappelijk kapitaal

Lees meer

01.10.2019

Btw-teruggave: versoepeling voor starters

Lees meer

Welkom

Accountantskantoor Van den Broeck-Vandecasteele is een accountantskantoor met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in boekhoudkundige en fiscale zaken. Ons kantoor heeft een team van medewerkers die  reeds meerder jaren een vaste waarde zijn voor ons kantoor.   Samen begeleiden wij onze klanten in administratieve, boekhoudkundige en fiscale zaken en dit met een professionele en persoonlijke aanpak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in diverse sectoren bieden wij uw onderneming een reële meerwaarde en zijn wij uw vertrouwenspersoon in fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechtelijke en overige financiële materies.

Bovendien hebben wij ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten: advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, sociaal secretariaten en sociaal verzekeringsfondsen waar wij kunnen op rekenen om samen met hen diverse opdrachten voor onze klanten tot een goed eind te brengen.

 Bekijk onze diensten, nuttige links en fiscaal nieuws.

 U kan gebruik maken van de KMO-Portefeuille voor adviesverlening. Ons kantoor is geregistreerd dienstverlening bij de KMO-Portefeuille onder het nummer DV.A227995.